Головна » 2013 » Травень » 20 » Свободівці взялися захищати державний суверенітет і права мукачівців на працю

Свободівці взялися захищати державний суверенітет і права мукачівців на працю

17 травня народний депутат України, уповноважений Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Закарпатській області Валерій Черняков скерував депутатські запити до Генеральної прокуратури, СБУ та МЗС України щодо захисту громадянських прав мукачівців, зокрема права на працю, а також щодо необхідности вжиття заходів задля запобігання посяганням на державний суверенітет України, - повідомили у прес-службі закарпатської "Свободи". 

Націоналіст вимагає від Генерального прокурора України перевірити факти порушення трудового законодавства на Мукачівському міському комунальному підприємстві "Мукачівводоканал". "У Мукачеві працівники водоканалу потерпають від грубого порушення трудового законодавства. Їм тривалий час не виплачують зароблене попри те, що підстав для цього немає, а директор підприємства переховується від людей", – ідеться в запиті.

"У запиті, скерованому до Служби безпеки України та Міністерства закордонних справ України, депутат-свободівець вимагає покласти край посяганням на державний суверенітет України. Йдеться про провокації, організовані проти "Свободи" в Ужгороді 15 березня під час вшанування 74-ї річниці Карпатської України. Як відомо, депутат Європарламенту Бейла Ковач оприлюднив брутальну й наклепницьку заяву щодо "Свободи". Тоді з цього приводу закарпатські націоналісти пікетували приймальню депутата Європарламенту від угорської партії "Йоббік" Бейли Ковача, де здійснював прийом угорський парламентар та один із лідерів цієї партії Іштван Саваї", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Провокації проти свободівців здійснюються із грубим порушенням українського законодавства та міжнародних норм. Я звернувся до СБУ та МЗС України з вимогою перевірити правомірність офіційного представництва іноземної партії в Береговому – приймальні депутата Європарламенту. Цілком можливо, що під самим носом українських спецслужб діє іноземна розвідка", – наголошує націоналіст.



За матеріалами: Новини сьогодні
20-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11229

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]