Головна » 2020 » Квітень » 14 » Температурний скринінг і нацгвардійці біля входу - Києво-Печерська лавра на карантині

Температурний скринінг і нацгвардійці біля входу - Києво-Печерська лавра на карантині

Києво-Печерська лавра на карантині: температурний скринінг і нацгвардійці біля входу

Всередині святині наразі працюють медики – проводять тестування на COVID-19

Києво-Печерську лавру закрили на карантин, а в її намісника митрополита Павла підозрюють коронавірус

Журналісти "5 каналу" перевірили, яка ситуація нині у Києво-Печерській лаврі – її напередодні за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій закрили на карантин.

У понеділок міський голова Віталій Кличко заявляв, що до лаври столична влада направить бригади медиків, аби проводити тестування священнослужителів, а саму будівлю храму будуть патрулювати правоохоронці.

Як передає кореспондентка Ганна Рибалка, наразі Нацгвардія та поліція дійсно оточили входи до церковного комплексу. Також біля входу чергують люди в захисних костюмах і з термометрами, представилися працівниками лабораторних центрів МОЗ.

Кажуть: їхнє завдання – проводити температурний скринінг. Перевіряють температуру тих, хто виходить до лаври. Знімальна група бачила, як на територію впустили жінку – відвідувачку хворого в лікарні.

Всередині святині працюють медики. Зі слів працівників лабораторії, вони проводять тестування на COVID-19. Навпроти у сквері – намети Червоного Хреста.

Нагадаємо, Києво-Печерська лавра закрилася на карантин і проводить богослужіння у закритому режимі – після того, як загальна кількість хворих священнослужителів у монастирі сягнула 90.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-04-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1344

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]