Головна » 2018 » Березень » 15 » "Ти стравив нас з Україною"- старшина ВДВ з Дагестану до Путіна. ВІДЕО

"Ти стравив нас з Україною"- старшина ВДВ з Дагестану до Путіна. ВІДЕО

Старшина ВДВ РФ з Дагестану Асхаб Алібеков звинуватив президента Російської Федерації Володимира Путіна у агресивній політиці проти України та стравлюванні росіян з українцями за допомогою "потоків брехні". Як передає "ЛIГАБiзнесIнформ", у своєму відеозверненні на каналі в YouTube він також заявив про масову загибель російських солдат на Донбасі.

"Залиши Росію в спокої. Ти брешеш, що в Україні наших солдат нема. Ми там вмираємо. Стравлюєш наших солдатів з українським народом. Українські брати – це наші брати. Якщо ти вб'єш українців, наступний хто на черзі – білоруси? А потім хто? Татари?" – звернувся він до Путіна.

Алібеков акцентував, що російський президент піднімає свій рейтинг за рахунок війни: "Як твій рейтинг падає, ти робиш війну. То на Кавказі, то в Чечні, то на Донбасі, то в Абхазії. Тобі не набридло вбивати солдатів наших. Ти хочеш, щоб вся Росія знищилася? Твоя статистика бреше. Всі кладовища переповнені молодими хлопцями. Всі солдати мовчать. Всі знають правду і мовчать".

З його слів, результат майбутніх президентських виборів у Росії вже давно визначений, а отже населення РФ зменшиться "ще на 15 мільйонів". Десантник закликав Путіна "йти і займатися дружиною", залишивши країну в спокої, а виборців – бойкотувати голосування.

Пізніше він повідомив, що його викликало до себе командування бази ВМФ у Новоросійську та "запропонувало" піти у відпустку, пообіцявши після цього перевести в іншу частину. А після виходу з примусової відпустки його звільнили заднім числом без пояснення причини.

Офіційною причиною для звільнення названо той факт, що Алібеков колись був засуджений за бійку з товаришем по службі. Неофіційно ж військовому повідомили, що його не будуть звільняти, якщо він публічно вибачиться перед Путіним.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1786

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]