Головна » 2013 » Липень » 4 » Три найшкідливіші жіночі професії

Три найшкідливіші жіночі професії


Три найшкідливіші жіночі професії

Фахівці назвали три найшкідливіші жіночі професії, які представляють найбільшу загрозу жіночому здоров'ю. Саме представниці цих професій ризикують своїм самопочуттям частіше, ніж інші, пише edinstvennaya.ua.

Перше місце в списку небезпечних професій для представниць прекрасної статі зайняла вчителька.

У неї, в першу чергу, страждають голосові зв'язки, а найпоширеніша хвороба педагогів - це ангіна. До того ж під час тривалої розмови швидко висихає задня стінка гортані, і на неї, позбавлену природного захисту, спрямовуються полчища вірусів і мікробів.


Друге місце займає професія - продавець-консультант.

Цілий день їм доводиться стояти на одному місці, і до вечора ноги набрякають, німіють і стають важкими. Важкість у ногах безслідно не проходить і може перерости в небезпечне захворювання - варикоз. Ця недуга виникає через те, що в судинах починає застоюватися кров. Коли стоїш на місці, м'язи ніг не скорочуються, а значить, що вони не підштовхують кров, яка тече знизу вгору, постійно долаючи силу тяжіння Землі. Через це вона починає накопичуватися у венах. Спершу з'являється целюліт і сині «сіточки» на ногах, які потім призводять до варикозного розширення вен.


Третє місце - стюардеси.

Вони частіше за інших стикаються з проблемною вагітністю. Лікарі взагалі не рекомендують жінкам у першому триместрі літати на літаках, а стюардесам доводиться це робити постійно. В результаті перевантажень, вагітність протікає дуже складно.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11259

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]