Головна » 2017 » Серпень » 21 » Туристичний поступ Закарпаття європейці підтримують

Туристичний поступ Закарпаття європейці підтримують

Європейці підтримують туристичний поступ Закарпаття

Буквально на днях швейцарський експерт приїздив на Закарпаття для проведення з представниками громадських туристських організацій  переговорів та оглядин пропонованих ними туристичних маршрутів для створення максимально єдиної системи туристичних шляхів Закарпаття і … результат не забарився в очікуванні за горами Карпатами та Альпами і бюрократичними скелями (назви … забуті).

Представники швейцарської організації «Бергвальдпроект» гідно оцінили здобутки і пропозиції громадських організацій «Закарпатська регіональна організація розвитку туризму» та «Туристичне товариство «Карпатські стежки» щодо стратегії розвитку туристичних маршрутів в Закарпатській області і прийняли рішення для співпраці в цьому напрямку. З їхнього боку були надані як фахові практичні консультації, так і спонсорська допомога у вигляді фантастично якісного швейцарського інвентарю для прочистки туристичних маршрутів в горах. Новина настільки захопила всіх мандрівників, що блискавично розлетілася і буквально за декілька днів зорганізувала волонтерський рух задля максимально швидкого і якісного прокладання і маркування туристичних маршрутів, про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Василь Кочан.

Задля впевненого та позитивного розвитку туристичного іміджу Закарпаття громадські активісти у співпраці з ДП «Перечинське лісове господарство» організували та провели огляд як старих, так і нових туристичних маршрутів Ужанської долини разом з лісовим інженером із Швейцарії Жаном-Габрієлем Рідлінгером (ГО «Бергвальдпроект»). В рамках огляду і наступних домовленостей прийнято рішення про організацію як підготовки так і прокладання туристичних маршрутів (прочищення, маркування і знакування) на території Перечинського району, які будуть зв’язувати маршрути різної складності як з Ужгородським так і з Великоберезнянським районами.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1716

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]