Головна » 2018 » Липень » 24 » У четвер в Ужгороді пройде фестиваль Рівності

У четвер в Ужгороді пройде фестиваль Рівності

  В Ужгороді у четвер пройде фестиваль Рівності

26 липня в Ужгороді вперше відбудеться Фестиваль Рівності! Його історія налічує вже чотири роки та десять фестивалей із майже сотнею заходів: виставок, перфомансів, лекцій, виступів.

Хочете побувати біля місця падіння метеориту «Княгиня», тисячолітніх дубів «Чемпіон» і «Дідо-Дуб»? Тоді вам на фестиваль!

Як повідомили організатори, фестиваль Рівності – це майданчик для поєднання культури, креативу та соціального активізму, простір та інтерактивна дискусійна платформа для різноманітних ідентичностей. Фестиваль Рівності є щорічною подією, яка об’єднує різні соціальні групи у боротьбі з упередженнями та дискримінацією. Ми прагнемо жити у суспільстві, де існує діалог та відсутнє насильство. Усі разом ми будуємо соціальний діалог в Україні за допомогою мистецтва та дружньої комунікації.

«Під час Фестивалю Рівності в Ужгороді ви зможете послухати лекції на актуальні теми від найвідоміших експертів України, побачити відео-арт і загалом дізнаєтеся більше про мистецтво та права людини. Зустрічай Фестиваль Рівності у своєму місті!», – наголошують організатори.

Вже незабаром буде опубліковано повну програму Фестивалю, стежте за анонсами!

Фестиваль проходитиме у четвер з 17:00 по 22:00  год.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-07-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1655

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]