Головна » 2014 » Серпень » 10 » У Донецьку стріляють із "Гвоздик", горить "Укртелеком". ВІДЕО

У Донецьку стріляють із "Гвоздик", горить "Укртелеком". ВІДЕО

Обстановка в Донецьку залишається вкрай напруженою. Всю першу половину дня в Донецьку не припиняються звуки роботи важких знарядь, практично по всьому місту чутно як свистять, а потім і вибухають снаряди. Про це повідомляє офіційний сайт мера міста.

"В 11.00 артобстрілу піддався мікрорайон Текстильник. Там зараз знеструмлено 25 трансформаторних підстанцій. Інформації про те чи постраждали житлові будинки і жителі, поки немає. Через потраплянння снаряда загорілася будівля філії ПАТ Укртелеком по вулиці Буслаєва 33а, в довколишніх будинках вибуховою хвилею пошкоджено скло. Пацієнти міської лікарні №18 в цілях безпеки перебувають в укритті", - повідомили в мерії.

Також за словами очевидців в Донецьк зайшли п'ять російських установок "Гвоздика", пише "Східний дозор" . Терористи б'ють по терикону в районі Маяка і Радіоринку.

Залізничний вокзал на станції Донецьк працює в штатному режимі, проте деякі потяги змінили свої маршрути. Поїзд №69 Маріуполь-Донецьк-Львів відправлятиметься зі станції Донецьк. Поїзд №341 Ясинувата-Сімферополь курсуватиме зміненим маршрутом через ділянку Ясинувата-Костянтинівка-Слов'янськ-Лозова відправленням з Донецька.

У зв'язку з тим що пошкоджена залізнична інфраструктура на ділянці Рутченково-Мандрикіне-Доля поїзд №84 Маріуполь-Київ для жителів Донецька відправляється зі станції Донецьк за своїм маршрутом. Для жителів Маріуполя і Волновахи піде окремий склад через Волноваху, Камиш-Зорю, Запоріжжя на Київ.

Раніше жителі Донецька повідомляли про масований обстріл міста з важких гармат. Біля лікарні постраждала жінка.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
10-08-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11156

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]