Головна » 2015 » Вересень » 21 » Танцювальний флешмоб за мир пройшов у Хусті

Танцювальний флешмоб за мир пройшов у Хусті

Кілька десятків школярів міста над Тисою, членів ради учнівського самоврядування, що при Хустському міському центрі науково-технічної творчості провели перед центральною міською сценою флешмоб "Голуб миру". Танцювальні виступи юнь присвятила темі миру в нашій державі. Патріотичні синьо-жовті стрічки на руках учасників дійства сиволізували любов до рідного краю, а їхні хореографічні композиції зачаровували неординарністю.

-Участь у заході для мене є великою честю, відчуваю неймовірну радість. Готуватись було зовсім не складно, навіть дуже приємно. Особисто я хотіла не лише публічно виявити свою особисту життєву позицію, яка полягає в тому, що Україна є часткою Європи, що наш спільний дім – це єдина суверенна демократична держава, а й певним чином підтримати тих, хто захищає наші життя далеко від рідної домівки.

 -У цей непересічний для України день ми добре розуміємо ціну миру, адже на сході нашої держави тривають військові дії. Торік ми разом з вихованцями на міському стадіоні "Карпати"  виклали слово "мир", а тепер вирішили трохи внести в ідею власного креативу, адже музика і танці згуртовують людей у всьому світі, – підкреслила організатор флешмобу, директор Хустського МЦНТТУМ Оксана Головко. Загалом захід пройшов цікаво й незвично, як учасники, так і глядачі отримали насолоду від запальних молодіжних композицій.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-09-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1972

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]