Головна » 2015 » Липень » 25 » У потязі на Закарпатті виявили контрабанду сигарет на 100 тисяч євро

У потязі на Закарпатті виявили контрабанду сигарет на 100 тисяч євро

На Закарпатті у вантажному потязі, що перевозив паливні брикети, виявили контрабанду сигарет на загальну суму 100 тисяч євро.

Про це повідомляє Головне управління ДФС у Закарпатській області.

Відповідно до оформлених документів у режимі «експорт», потяг із товарно-матеріальними цінностями «брикети паливні» слідував за маршрутом із Сумщини через Львівську залізницю до Словаччини.

Прибувши в пункт призначення «Батєво – Львівської залізниці», що на Закарпатті, представник ТзОВ, який відправляв вантаж, відкликав митну декларацію, посилаючись на відмову покупця від товару. Цей факт викликав неабиякі сумніви у правоохоронців щодо законності проведення описаної операції з експорту товарів.

Унаслідок цього співробітники управління власної безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області спільно із працівниками ГУ БКОЗ СБ України у взаємодії з слідчими Слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області підготовили клопотання щодо отримання дозволу суду про проведення обшуку вагону в рамках кримінального провадження.

Під час обшуку у вагоні було виявлено тютюнові вироби виробництва Білорусії «Фест» та «Мінск» без марок акцизного податку, замасковані під паливні брикети, на орієнтовну суму до 100 тис. євро.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
25-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1960

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]