Головна » 2023 » Червень » 29 » У Саудівській Аравії відбувся напад на консульство США - забрав з собою на той світ охоронця

У Саудівській Аравії відбувся напад на консульство США - забрав з собою на той світ охоронця

28 червня у місті Джидда на заході Саудівської Аравії чоловік скоїв напад на американське консульство. Внаслідок інциденту загинули двоє осіб. Про це з посиланням на дані місцевої поліції та представника консульства повідомили у CNN.

"Особа в автомобілі зупинилася біля будівлі американського консульства в провінції Джидда і вийшла з нього, тримаючи в руках вогнепальну зброю", — передали журналісти слова представника міської поліції Мекки.

Поблизу консульства відбулася перестрілка, в результаті якої сили безпеки ліквідували нападника. Однак перед смертю він встиг поранити працівника охорони з Непалу — охоронець помер.

"Було двоє загиблих: член місцевої охорони консульства, а також нападник, якого вбили сили безпеки Саудівської Аравії", — підтвердили у консульстві.

Речник розповів, що жоден американець від перестрілки не постраждав, і увесь персонал консульства був повідомлений про небезпеку.

"Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого місцевого гвардійця", — сказав він.

У ЗМІ проінформували, що правоохоронні органи Саудівської Аравії розслідують напад. Мотиви стрільця наразі невідомі.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-06-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1428

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]