Головна » 2024 » Липень » 11 » Україна залишиться вільною та незалежною - так війна закінчиться, рф не переможе – Байден

Україна залишиться вільною та незалежною - так війна закінчиться, рф не переможе – Байден

Президент США Джо Байден заявляє, що росія програє у війні, яку вона розв'язала проти України, а Україна після закінчення цієї війни залишиться вільною країною.

"Не помиляйтеся, росія програє в цій війні. Минуло понад два роки від початку обраної путіним війни, і її втрати приголомшують: понад 350 тис. російських військовослужбовців вбито й поранено", - заявив він у вівторок у Вашингтоні, під час виступу на урочистостях, присвячених 75-річчю НАТО.

Байден продовжив, констатувавши, що близько мільйона росіян, багато хто з них молоді люди, покинули росію, тому що вони "більше не бачать майбутнього в росії".

"І головне. Пам'ятаєте, Київ мав упасти через п'ять днів, пам'ятаєте?

Через два з половиною роки ми стоїмо і будемо стояти. Союзники знали, що до цієї війни путін думав, що НАТО розвалиться.

Сьогодні НАТО сильніше, ніж будь-коли у своїй історії. Коли почалася ця безглузда війна, Україна була вільною країною. Сьогодні це, як і раніше, вільна країна.

І війна закінчиться тим, що Україна залишиться вільною і незалежною країною. росія не переможе. Україна переможе", - ці слова були зустрінуті оплесками.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
11-07-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1147

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]