Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Ужгород - оренда білбордів в місті

Ужгород - оренда білбордів в місті

Особливості розміщення зовнішньої реклами в Ужгороді

Ужгород - одне з найдревніших міст України. Воно має багату історію, багато пам'яток і цікавих місць. Саме тому його так люблять туристи. При розміщенні зовнішньої реклами в Ужгороді слід враховувати цю особливість, вибираючи місця для оренди билболдов, орієнтовані на потік пішоходів. Так само не слід забувати про географію, адже місто знаходиться на заході країни, біля кордону із Словаччиною. Через місто проходить один з основних шляхів, що сполучає Словаччину і Україну, що так само може свідчити про великий автопотік на деяких вулицях міста.

Де краще орендувати білборд?

При виборі місця для оренди бордів слід звернути увагу на вул. Собранецьку, яка сполучає кордон із Словаччиною і місто. На в'їзді до міста тут знаходиться міжнародний аеропорт, ближче до міста вона проходить повз два міські парки: Св. Тетяни і Малий Галагов.

По іншу сторону річки Уж, від площі Богдана Хмельницького бере свій початок найбільша вулиця міста - проспект Свободи. З самомого початку проспекту, недалеко від набережної,  - готель "Ужгород" і ресторан "Венеція". Уздовж проспекту багато магазинів, ресторанів, кафе. Тут же, на перетині з вул. Швабською, одна з пам'яток міста - Храм Христа Спасителя.

Від проспекту Свободи бере свій початок і вул. Капушанська. Там знаходиться супермаркет "Велмарт", так само поблизу, на вул. Легоцького,  - один з найбільших  і відвідуваних торгово-розважальних центрів "Токіо". Капушанську перетинає вул. Баб'яка, де побудований великий будівельний гіпермаркет "Епіцентр".

Не менш цікава для оренди бордів вулиця Станційна, вона проходить уздовж залізничних колій і веде до Нового ж/д вокзалу. Її продовження  - це  вул. Анкудінова і Шумна. Вони ведуть до Замкового парку, Акваріопарку, Музею народної Архітектури.

Виїзд з міста - вул. Гагаріна, так само представляє інтерес для рекламодавців. Тут оренда білбордів орієнтована більше на автопотік. Окрім всього, тут знаходяться промислові підприємства, торгові центри і супермаркети.

Вартість зовнішньої реклами

Вартість оренди бігбордів в описаних районах буде трохи више ніж в інших. Це пов'язано з високими рейтингами і медіапоказниками. Так само на вартість розміщення зовнішньої реклами впливатиме площа рекламного полотна площини та тип конструкції.

Білборди в Ужгороді, а також в інших містах України можливо підібрати онлайн тут: http://www.outdoor-online.com.ua/


За матеріалами: Новини сьогодні
24-10-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11070

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]