Головна » 2020 » Листопад » 7 » Вибір змішувача для ванної - непросте завдання

Вибір змішувача для ванної - непросте завдання

змішувач

Вибір змішувача для ванної - непросте завдання

Робота сучасних змішувачів все менше зводиться до однієї лише функціональності, в моду входить естетична краса, незвичайні дизайнерські рішення і стилістика. Важливо також, щоб змішувач був вдало вбудований в загальне оформлення ванної кімнати. Для вдалого поєднання всіх вимог при виборі цього сантехнічного об'єкта слід володіти незвичайним вродженим смаком, який можна легко підкоригувати запропонованими в цій статті порадами. Проте одразу хочемо зауважити, що перейшовши за посиланням https://sanmix.net.ua/santehnika/smesiteli/smesiteli-dlia-vanny завжди можна вигідно придбати стильні та якісні змішувачі для ванної.

Кількість змішувачів

Для ванних кімнат, розмір яких не перевищує радянських стандартів, можна обійтися одним змішувачем для ванни і раковини. Таке універсальне рішення значно скоротить місце і в без того малому просторі. Якщо ж розміри приміщення дозволяють розмістити додатково душову кабіну і біде, то кращим рішенням буде установка змішувача з лійкою і шлангом.

Куди помістити змішувач

Тут все залежить від типу приладу. Підібрати ж сучасні змішувачі, нагадаємо, можна перейшовши за посиланням sanmix.net.ua/santehnika/smesiteli на сайт — спеціалізований інтернет-магазин Sanmix.net.ua. Так, змішувач може бути вбудований в сантехніку, або ж виведений окремо. Багато хто віддає перевагу рішенню закріпити змішувач на стінах. Якщо говорити про способи монтажу цього сантехнічного об'єкта, то можна розділити три види установки змішувачів:

  1. врізні;
  2. вбудовані;
  3. настінні.

змішувач

Настінні моделі

Ці змішувачі кожен з нас пам'ятає ще з самого дитинства. Пристрій розміщується на поверхні стіни, шланг або трубопровід, що підводять воду, приховані в стіні. Змішування води проводиться двома важелями, які розміщені на корпусі сантехніки.

Врізні моделі

Цей різновид змішувачів набув широкого поширення на початку нульових, і сьогодні практично неможливо уявити собі багатий будинок без цієї новинки. Монтаж проводиться з бічної частини раковини або ванни. Відмінна риса цих пристроїв полягає в наявності носиків невеликої довжини. Для ванн їх довжина зазвичай становить 30 см, для раковин - 10 см. Для душових кабін такого роду змішувачі не призначені.

Вбудовані моделі

При монтажі весь пристрій максимально поміщається всередину сантехнічних об'єктів, тому всі елементи, що відповідають за підведення і перемішування води, залишаються приховані. Назовні виводиться тільки кран і важіль управління, який останнім часом все частіше замінюється кнопкою. Пристрій відрізняється компактністю, стильним виглядом і сучасним оформленням. Зазвичай виробник випускає такі змішувачі для кожної конкретної моделі ванни і раковини.

З усього цього випливає, що підібрати змішувач для ванної кімнати не становить особливих труднощів, благо асортимент на сьогоднішньому ринку великий. Як то кажуть - були б гроші.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-11-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1382

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]