Головна » 2017 » Січень » 12 » Від морозів загинули вже 40 осіб. Замело нові траси

Від морозів загинули вже 40 осіб. Замело нові траси

Через сильні морози в Україні померли 40 осіб, повідомила голова профільного управління МОЗ Тетяна Тимошенко. З цих 40 випадків у медустановах померли три людини, на вулиці - 27 і у власних будинках – 10, пишуть Українські новини.

Найбільше летальних випадків унаслідок замерзання зареєстровано в Рівненській, Львівській і Миколаївській областях.

Згідно з інформацією Міністерства охорони здоров'я, станом на ранок четверга 869 людей звернулися по допомогу після обморожень, з них госпіталізовано 753 особи.

У більшості випадків люди вживали алкоголь.

З 12.00 четверга, 12 січня, закрито рух для транспортних засобів на автодорогах Р-71 та Р-55 на території Одеської області. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Дорога Р-71 проходить по таких населених пунктах: Одеса – Іванівка – Ананьїв – Піщана – Хащувате – Колодисте – Рижовка (дорога міжнародного значення М-05). Дорога Р-55: Одеса – Вознесенськ – Новий Буг.

Крім того, діють обмеження руху для вантажних, великовагових та великогабаритних машин на автодорогах М-13 Кропивницький – Платонове (на м. Кишинів) та М-15 Одеса – Рені (на Бухарест). Решту обмежень на дорозі М-15 з 9-ї ранку четверга знято.

Досі заборонено рух автотранспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення в 11 районах Одеської області.

На Закарпатті з 08.30 ранку також обмежено рух для великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автодорозі державного значення Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів у межах області та на в’їзді з Івано-Франківської до Закарпатської області.

Нагадаємо, холодна погода, що встановилася минулого тижня, забрала в Західній Європі загалом понад 60 життів.

Раніше Державна служба з надзвичайних ситуацій України попереджала про сильний сніг, хуртовини, пориви вітру на півдні України. До того ж, 12 січня в Карпатах вдень і в східних областях пориви вітру 15-20 м/с.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням про обережність під час перебування на вулиці та закликають за змоги не користуватися власним автотранспортом.

У Києві мешканці Троєщини залишилися без тепла через аварію

У Києві без теплопостачання залишилися жителі Троєщини через пошкодження тепломагістралі. Про це повідомляє Київенерго Facebook.

"Пошкодження на магістралі, яка була побудована у 1981 році, виникло під час низьких температур. Однак для того, щоб забезпечити теплом жителів Троєщини, співробітники компанії підтримували роботу системи під час морозів. Зараз, коли температура підвищилася, фахівці Київенерго у стислі терміни проведуть ремонтні роботи, аби уникнути аварійних відключень під час похолодання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на час проведення ремонту, починаючи з 11.00, теплопостачання буде призупинено для мешканців будинків по пр-ту Маяковського, вул. М.Цвєтаєвої, Сабурова, Радунській, Пухівській, Ніколаєва, Милославській, Лаврухіна, Каштановій, Закревського, Електротехнічній, Т.Драйзера, Данькевича, Градинській, Беретті, О. де Бальзака, а також на бульварах В.Висоцького, Л.Бикова та Вигурівському.

Водночас у Київенерго запевнили, що сьогодні ввечері теплопостачання Троєщини буде відновлено.

У Чонгар з Дніпра везуть новий трансформатор. Обіцяють світло вже завтра

У розташоване біля адмінмежі з анексованим Росією Кримом село Чонгар Генічеського району Херсонщини у четвер мають доставити з міста Дніпра новий трансформатор для відновлення у цьому населеному пункті електропостачання, що відсутнє з 5 січня. Про це Укрінформу повідомили у четвер, 12 січня, в департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

"У селі Чонгар Генічеського району з 5 січня відсутнє електропостачання у зв'язку з пошкодженням абонентського трансформатора №33. 12 січня з міста Дніпра до села Чонгар доставлять новий трансформатор, який встановить та підключить до мережі Генічеський РЕМ і ЕЗ. Термін відновлення електропостачання - до 13 січня", - сказали в департаменті.

Як повідомлялося, у селі Чонгар Херсонської області з 5 січня понад 200 будинків залишилися без електрики та опалення (у більшості господарств теплові котли працюють від електрики) через поломку трансформатора на місцевій підстанції.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
12-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1834

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]