Головна » 2018 » Березень » 14 » Від можливих провокацій щодо угорців "Свобода" та "Карпатська Січ" відхрещуються

Від можливих провокацій щодо угорців "Свобода" та "Карпатська Січ" відхрещуються

Закарпатська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та організація "Карпатська Січ" публічно відмежувалися від можливих антиугорських провокацій під час відзначення на Закарпатті чергової річниці проголошення Карпатської України.

Про це йдеться в оприлюднених заявах.

— «Свобода» традиційно, спільно з іншими організаціями, проведе ряд заходів із вшанування чергової річниці проголошення Карпатської України, – йдеться в повідомленні цієї політичної сили.

—Враховуючи можливі провокації, організовані ворожою агентурою для підсилення позиції КМКС (партії угорців Закарпаття) та Уряду Угорщини щодо надуманого утиску угорської нацменшини на Закарпатті Українськими націоналістами, відповідально заявляємо, що заходи, організовані спільно з нашими партнерами по Національному Маніфесту, мають на меті вшанування подвигу наших попередників, які ціною власного життя творили Українське національне державне утворення. Будь-які спроби провокацій носять деструктивний характер та працюють не на користь Української держави, – заявляють у закарпатській "Свободі".

Прес-служба Націоналістичного руху "Карпатська Січ" теж оприлюднила інформацію:

—Ми не допустимо провокацій на національному підгрунті та не дамо розхитати ситуацію в рідному Закарпатті різними спекуляціями та штучними спробами створити видимість конфлікту. Провокаторів вираховуватимемо та затримуватимемо і після бесіди на камеру передамо правоохоронним органам, – попереджають "січовики".

 


За матеріалами: Новини сьогодні
14-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1721

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]