Головна » 2018 » Грудень » 26 » Відбувся велопробіг "SANTA BIKE FEST" на вулицях Хуста. ВІДЕО

Відбувся велопробіг "SANTA BIKE FEST" на вулицях Хуста. ВІДЕО

Традицiйно ближче до Нового року мiськими вулицями Хуста їздять на байках справжнiсiнькi Санта Клауси.

ГО «ВелоОб’єднання» органiзувала велопробiг «SANTA BIKE FEST», у якому мiг взяти участь кожен охочий. Необхiдно було замiнити звичайний одяг на шуби та костюми Санти або ж мати якусь iншу новорiчну атрибутику.

А поки мiсцевi чекали їхнього старту, пiд головною ялинкою мiста вiдбувалися справжнi розваги. Професiйна команда анiматорiв розважала дiтлахiв неподалiк Рiздвяного ярмарку аж до приїзду сант.

Щодо костюмованого велопробiгу, то щороку органiзовує його ГО «ВелоОб’єднання» i присвячений вiн Новорiчно-Рiздвяним святам, здоровому способу життя та гарному настрою. Тому не важливо, скiльки збереться учасникiв на унiкальний «SANTA BIKE FEST» i хто подолає його маршрут – важливо продовжити те, що так до вподоби мiстянам i дарує їм посмiшку.

Мати з собою новорiчну атрибутику – основна умова заходу. Вiдтак всi охочi хустяни звичайний одяг замiнили на шуби чи костюми Санти, сiдали на велосипеди i долучалися. До слова, й їхнi залiзнi конi були також святково прибранi.

Крiм того, цього року серед учасникiв був i справжнiй снiговик. Юрiй каже, що костюм зробив за 5 хвилин, а взяти участь у Санта-Байку запросили друзi i вiн погодився.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
26-12-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1575

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]