Головна » 2020 » Березень » 30 » Відновити Супрун на посаду голови МОЗ почали вимагати в Україні

Відновити Супрун на посаду голови МОЗ почали вимагати в Україні

В Україні почали вимагати відновити Супрун на посаду голови МОЗ

В даний час петиція з вимогою відновити Уляну Супрун на посаді глави Кабміну набрала вже 9 тисяч і 519 голосів. Для того щоб цей документ розглянув президент, потрібно набрати 25000 голосів. Однак все ж, остаточне рішення буде саме за главою держави Володимиром Зеленським.

Так, частина українців, які опозиційно налаштовані до чинної влади, звернулися до гаранта Конституції України Володимира Олександровича Зеленського з вимогою відновити Уляну Супрун на посаді глави МОЗ.

Така петиція вже була опублікована на офіційному сайті гаранта Конституції української держави. Автор петиції заявив, що повернення Супрун до посади в Міністерстві охорони здоров'я надзвичайно важливо для України в умовах поширення коронавірусної інфекції. За його словами, наша країна сильно потребує таких фахівців, як Супрун.

У самій петиції йдеться: «Медицина в Україні, безперечно, була б набагато краще, якби новий склад Кабміну не блокував медичну реформу, яку розпочала Супрун. На жаль, час згаяно. Ми всі зараз в цей небезпечний час повинні вимагати відновлення Супрун на посаді глави МОЗ».


За матеріалами: Новини сьогодні
30-03-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1407

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]