Головна » 2016 » Грудень » 1 » Відзначив кращих патрульних поліцейських Ужгорода і Мукачева Орден Марії Терезії

Відзначив кращих патрульних поліцейських Ужгорода і Мукачева Орден Марії Терезії

За рік роботи УПП Ужгорода і Мукачева вдалося сформувати системну взаємодію з активними громадянами, представниками наукової та творчої інтелігенції, дипломатичними корпусом, громадськими об’єднаннями.

В цьому контексті слід відзначити продуктивне співробітництво з Орденом Марії Терезії та Спілкою дипломатів України.

Щойно завершився конкурс на кращий поліцейський екіпаж 2016 року, переможцями якого стали Юрій Фревлик та Христина Дідик. Лауреати, в якості нагороди, отримали право здійснити подорож до міст Будапешт і Відень.

    «Якщо хочемо мати сучасний, справжній і правильний правоохоронний орган – маємо усі докластися до його формування. У мене є багато запитань до тих, хто обирав яким шляхом реформувати поліцію. Разом з тим я бачу молодих, симпатичних і ангажованих людей, які хочуть сказати своє слово у розбудові нашої держави. Саме такі люди в країнах, які ми звикли називати цивілізованими, є стиржнем суспільства і держави. Тому, природно, ми будемо їх підтримувати. Про Європу можна багато розмірковувати, але краще її побачити і відчути персонально. Класний передріздвяний вікенд у одному з найгарніших міст світу Будапешті та елегантному імперському Відні для класного поліцейського – наш формат винагороди за гарну службу» - прокоментував подію фундатор-розпорядник Ордену Марії Терезії .

 


За матеріалами: Новини сьогодні
01-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1872

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]