Головна » 2013 » Вересень » 20 » Військову службу за контрактом презентували на Закарпатті

Військову службу за контрактом презентували на Закарпатті

В Ужгороді, на базі 15-го гірсько-піхотного батальйону 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади 13 армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України відбулася презентація військової служби за контрактом. Захід було організовано обласним військовим комісаріатом, Ужгородським районним і міським центрами зайнятості, за безпосередньої участі командування та військовослужбовців частини.

Власне, до гірських піхотинців завітало близько двохсот  потенційних «контрактників»: переважно молодих юнаків та дівчат, які навчаються у школах, професійно-технічних училищах, а також тих громадян, які є на обліку у районному та міському центрах зайнятості.

Впродовж ярмарку про військову службу за контрактом у Збройних Силах за контрактом присутнім розповідали військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Іван Васильцюн, його заступник з виховної роботи підполковник Петро Марко, начальник відділу комплектування і призову майор Юрій Величканич, директор Ужгородського міського центру зайнятості полковник у запасі Сергій Олексюк та директор Ужгородського районного центру зайнятості Віктор Ледида, заступник командира 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади з виховної роботи Євген Бондар.

Загалом, військова частина, де командиром підполковник Олег Зима запропонувала усім охочим 158 вакантних посад, зокрема, інструктору з гірської підготовки платитимуть 2305 грн. на місяць, командиру відділення – 2268 грн, командиру гранатомету – 2275 грн. За більш детальною інформацією усім охочим необхідно звернутися до спеціалістів військкоматів або безпосередньо до офіцерів військової частини.

До речі, після завершення співбесід у фойє клубу 15 закарпатців зголосилося дізнатися більше інформації про умови підписання контракту з оборонним відомством, - повідомляє  підполковник Віталій Іванов.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-09-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11182

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]