Головна » 2017 » Травень » 24 » Використовують новітні навігаційні системи прикордонники мукачівського загону

Використовують новітні навігаційні системи прикордонники мукачівського загону

Контрольований кордон справа безпеки не лише України, а й всієї Європейської спільноти. Наші західні партнери чудово це розуміють, і вже протягом багатьох років намагаються всіляко допомагати органам та підрозділам Держприкордонслужби.

Зокрема на озброєнні прикордонників Мукачівського загону стоять отримані від закордонних партнерів, засоби зв'язку та відео спостереження, тепловізійні комплекси, переносні тепловізори, а також автомобільна техніка, яка допомагає оперативно реагувати на зміни в обстановці на кордоні.

За останні роки в рамках проектів міжнародної технічної допомоги, прикордонники Мукачівського загону отримали обладнання на суму 15 мільйонів гривень. Це й автомобільна техніка, тепловізійні прилади, радіостанції, прилади радіаційного контролю, інженерна техніка та обладнання, детектори хімічних та радіоактивних речовин металошукачі та засоби для оглядової роботи у пунктах пропуску.

Слід зазначити, що у повсякденній оперативно-службовій діяльності прикордонників, найактивніше використовуються прилади для перевірки паспортних документів та огляду транспортних засобів, а також оптичні прилади та прилади нічного бачення.

Саме завдяки підсиленню технічної складової, співробітникам Мукачівського прикордонного загону вдається своєчасно виявляти та оперативно реагувати на прояви протиправної діяльності на кордоні.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
24-05-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1793

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]