Головна » 2019 » Серпень » 1 » Викрили вісім злочинних угруповань на Закарпатті

Викрили вісім злочинних угруповань на Закарпатті

На Закарпатті викрили вісім злочинних угруповань

За останні півроку викрито ще декілька організованих злочинних груп

Прокуратура Закарпаття координує зусилля усіх правоохоронних органів області для протидії організованій злочинності – явищу, що створює особливу небезпеку для суспільства.  За результатами спільної та злагодженої роботи правоохоронців, з початку року в області викрито та припинено протиправну діяльність 8 організованих груп у складі яких діяли 35 осіб.

Так, дві – з корумпованими зв’язками (у тому числі в органах влади та управління), одна – у нафтогазовій промисловості, одна – у сфері земельних правовідносин,також  викрито ОЗГ, учасники якої займались систематичним збутом метамфетаміну на Закарпатті та інші.

У ході досудового розслідування встановлено, що зловмисники загалом вчинили 80 кримінальних правопорушень (що менше на 52,1%, ніж за аналогічний період 2018 р.).

Зокрема, викрито 28 злочинів скоєних щодо привласнень, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, 7 – у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів,  4 вимагання, 1 – щодо незаконного переправлення осіб через державний кордон та інші.

Загалом правоохоронцям накладено арешт на майно вартістю 1,6 млн грн.

До суду скерували з обвинувальними актами вісім кримінальних проваджень

Наразі ці справи слухаються в судах першої інстанції, інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-08-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1472

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]