Головна » 2016 » Червень » 2 » Віктор Балога розлучився з жінкою ще 2011 році, щоб не втратити «зароблене важкою працею»

Віктор Балога розлучився з жінкою ще 2011 році, щоб не втратити «зароблене важкою працею»

"Що ми шукаємо в «чорній касі» Партії регіонів на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави Адміністрацій Балога і Ульянченко?" – заявив губернатор Закарпаття Геннадій Москаль.

Віктор Балога зреагував на таку заяву:

«Стосовно заяв голови Закарпатської ОДА скажу наступне.
Не можу серйозно сприймати слова людини, яка без жодного докору сумління створила в обласній раді більшість з екс-регіоналами з «Опозиційного блоку», і яка не приховує свою дружбу з Хомутинніком і партією «Відродження».

Але, як народний депутат, негайно направлю звернення в НАБУ і наполягатиму розпочати розслідування за фактом заяви голови Закарпатської ОДА. І нехай він дає свідчення і розповідає, що йому відомо і чому мовчав стільки років. Бо покривання злочину також є злочином.

А оскільки мова йде про колишнього президента, ця справа має бути однією з пріоритетних. Вірю в неупередженість НАБУ і швидке розслідування. І воно потрібно не мені, а щоб закривати рот різним клоунам, які звикли голослівними звинуваченнями робити собі кар’єру в політиці», - написали його помічники на сторінці у Фейсбук.

Якщо навіть бігло проаналізувати Декларацію про доходи Віктора Балоги, то складається досить цікава картина: виявляється, щоб не втратити «зароблене важкою працею», Віктор Балога розлучився з жінкою ще в 2011 році.

Зараз він фактично проживає зі співмешканкою, яка за 2015 рік «заробила» 11 936 544 гривень, стала співвласником ТОВ "Русинія"; ТОВ "Гарт"; ТОВ "Культурно-мистецький центр "Барви"; ТОВ "Форум"; ТОВ "ЗЕТ -Плант Україна"; ТОВ "ПРОДЮСЕР"; ТОВ "Мукачівський інститут меблів"; ТОВ "Старовинний замок"; ТОВ "ГРІНВЕР"; ТОВ МАРКЕТ РІТЕЙЛ" на загальну суму майже 17 мільйонів гривень.

Родина Балоги почала «орендувати» шість автомобілів преміум класу загальною вартістю близько 13 -ти мільйонів гривень. У власності сім'ї перебуває 7 земельних ділянок загальною площею 19 079 м³, половина житлового будинку на 314,1 квадратів, 2 квартири (101,1 м³ і 57,8 м³), а також гараж майже на 49 квадратів.

Сам Балога володіє двома земельними ділянками, квартирою в 123,4 м³, а також дачним будинком площею 129 квадратів, в той же час сам живе на одну депутатську заробітну плату.

В даному випадку, як говорять, і до ворожки ходити не потрібно, щоб зрозуміти, що Балога, чогось боячись, передав практично все майно на свою сім’ю.

Варто пригадати «бідному» нардепу і те, що швейцарський банк SLB заблокував його рахунок на суму 400 млн євро у зв'язку з неможливістю довести легальність розміщених коштів. Цікаво, що банк контролює російська сторона. Достовірно відомо, що Балога через Будапешт декілька разів літав до «друзів» у Москву, щоб вирішити ймовірно саме це питання. Факт своїх поїздок Балога визнав у прямому ефірі телеканалу 112.

Також варто пригадати заяву нинішнього губернатора Закарпаття Геннадія Москаля про те, що німецькі митники затримали на кордоні зі Швейцарією Віктора Балогу з незадекларованим банківським чеком на суму 125 млн. євро.

Що ж, якщо Віктор Балога так бажає та вірить в неупередженість НАБУ і швидке розслідування, думаємо, що слідчим буде більш як достатньо що перевіряти.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1765

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]