Головна » 2018 » Липень » 15 » Вхідні двері: види вхідних дверей

Вхідні двері: види вхідних дверей

Під час ремонту квартир, будівництва будинку, ми часто стикаємося з необхідністю вибору вхідних дверей. Адже вхідні двері - це своєрідне обличчя нашого будинку (квартири), яке багато говорить про його жителів. Вхідні двері повинні бути надійними, красивими і благородними. Але, також, вони не повинні поступатися і за своїми функціональним показникам. Вони повинні бути надійними, міцними, подібними до кам'яної стіни, яка захищає наш маленький "замок" від зовнішніх набігів. До речі, купити якісні вхідні двері в Україні на будь-який смак можна на сайті market-dveri.ua за самими оптимальними цінами на ринку.

При виборі вхідної двері мають значення багато показників, таких як матеріал, з якого виконані двері, основне призначення, спосіб відкривання, форма і зовнішній вигляд дверей, її стійкість до розкриття та інше. Розберемо всі ці пункти детальніше.

Отже, по матеріалу вхідні двері бувають: металеві, алюмінієві, дерев'яні, скляні та пластикові. Зрозуміло, що для заміських будинків, як, втім, і для квартир, самим надійним варіантом є металеві двері. За ними за міцністю йдуть дерев'яні з металевим наповненням (металевий лист або каркас). Алюмінієві двері в основному використовуються для гаражів. Всі інші матеріали викликають менше довіри в плані надійності, вони підходять, швидше, там, де від них потрібна лише естетична функція.

Призначення дверей також різноманітно. Виходячи з цих ознак, двері можуть бути протиударними, протипожежними, куленепробивними, герметичними і звукоізоляційними. Самими надійними з цього переліку вважаються куленепробивні та противопожежні двері, виготовлені із високонадійних сплавів. З такими дверима ви можете не боятися впливу різних зовнішніх факторів, ви будете повністю захищені від будь-яких небезпечних порушень. Втім, в більшості випадків така обережність не є необхідною, тому найімовірніше, вам підійдуть будь-які двері з високою міцністю.

За способом відкривання все простіше, існує всього два варіанта - орні і розсувні двері.

За кількістю вбудованих стулок вхідні двері бувають одностулковими (що включають одне дверне полотно), двостулковими (мають дві стулки), і полуторними (мають дві стулки, в основному відкривається лише одна з них, друга - в разі необхідності).

Форма вхідних дверей є частиною дизайну будинку, вона може бути стандартною, прямокутною, а може відображати ваші особисті переваги (арочна двері, з склінням, з елементами декорування та ін.)

І нарешті, найголовнішим фактором як для заміських будинків, так і для квартир, є те, наскільки ваші двері стійкі до злому. За цим показником двері діляться на: 1 клас - не розкрити простими інструментами, 2 клас - не розкрити, використовуючи спеціальні механізми, 3 клас - не розкрити, використовуючи електричні механізми, 4 клас - броньовані двері, самі міцні і надійні двері, непробивні зброєю.

З урахуванням всіх цих показників, ви зможете визначитися, які саме двері варто вибрати для вашого заміського будинку або квартири.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-07-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11828

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]