Головна » 2021 » Лютий » 17 » Все, що потрібно знати про полікарбонат

Все, що потрібно знати про полікарбонат

полікарбонат

Полікарбонат ― це відносно новий вид матеріалу, який, незважаючи на це, швидко здобув довіру користувачів. Він став незамінним для виробництва теплиць, огороджень, захисних конструкції, дахів та іншого. Полікарбонат у Львові найвищої якості для будь-яких потреб можна придбати у компанії Сотекс Трейд.

Полікарбонат буває двох видів стільниковий та монолітний. Розглянемо детальніше кожен із них.

Стільниковий полікарбонат

Свою назву цей тип матеріалу отримав завдяки своїй структурі: порожниста будова нагадує “стільники”. Він стійкий до механічних пошкоджень та впливу зовнішнього середовища, а також міцний та легкий. Завдяки невеликій вазі, полікарбонат стільникового типу не здійснює суттєвого навантаження на опорну конструкцію.

Завдяки цим характеристикам, цей матеріал часто використовують для спорудження альтанок, теплиць, зимових садів, перегородок, скління балконів, веранд. Також полікарбонат товщиною більше шістнадцяти міліметрів став матеріалом номером один для виробництва захисних екранів вздовж автомобільних шосе та покрівель великих споруд.

Монолітний полікарбонат

Монолітний полікарбонат не має внутрішніх порожнин і за зовнішнім виглядом і будовою нагадує скло. Однак порівняно з останнім, він характеризується у 200 раз більшою міцністю. Цей матеріал має надзвичайно високі звуко- та теплоізоляційні властивості, тому його часто використовують на великих промислових підприємствах. Також його використовують для створення куполів, адже він має високий рівень пропускання світла.

Монолітний полікарбонат також володіє високим рівнем ударостійкості. Немає жодного прозорого матеріалу, який мав би аналогічні показники.

Переваги полікарбонату

Однією з головних переваг полікарбонату є його безпечність. Під час виробництва матеріалу використовують лише екологічно чисті речовини. Він також не виділяє токсичних сполук в навколишнє середовище, тому його можна застосовувати для скління балконів, створення навісу, чи виготовлення теплиць.

Цей матеріал також не підтримує горіння вогню. Під час нагрівання до дуже високих температур, він починає повільно плавитися, але ніколи не стає основою для розповсюдження пожежі. Придбати його можна на сайті компанії Сотекс Трейд.

Надзвичайно важливою властивістю, якою володіє полікарбонат, є його стійкість до високих та низьких температур повітря. Він може протягом довгого часу знаходитися під прямими сонячними променями, а його деформація відбувається при нагріванні до 120 градусів.

Стійкість до впливу хімічних речовин дозволяє без проблем очищувати полікарбонат. Для цього можна використовувати будь-які магазинні засоби, за виключенням професійних. В останніх концентрація діючих речовин може перевищувати норму, а це може пошкодити зовнішній шар матеріалу.

Останньою, але не менш важливою характеристикою полікарбонату, є його довговічність. Середній термін експлуатації виробів з цього матеріалу складає 10-15 років.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-02-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1416

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]