Головна » 2019 » Березень » 12 » Всеукраїнська школа з митного права відбудеться в Ужгороді

Всеукраїнська школа з митного права відбудеться в Ужгороді

В Ужгороді відбудеться Всеукраїнська школа з митного права

У суботу та неділю, 16-17 березня 2019 року, в обласному центрі Закарпаття в рамках IV Всеукраїнської школи з митного права відбудуться тренінги, лекції та практичні кейси, покликані ознайомити всіх охочих з найактуальнішою інформацією у сфері митного права.

Семеро кваліфікованих спеціалістів Закарпатської митниці ДФС із великим практичним досвідом вже підготували для Вас дуже цікаві лекції у галузі митного права, наприклад: сучасний стан та розвиток митної інфраструктури Закарпатської митниці ДФС; реформування митних органів України.

Реорганізація 2019; контрабанда як кримінальний злочин; новації у сфері протидії митним правопорушенням; зміни щодо ввезення фізичними особами товарів на митну територію України, оподаткування посилок із-за кордону, інформує  ДФС у Закарпатській області.

Для участі в заході необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEKdVmB9i30ewBKYtbsiKybasksmiD2fH5-oU4NpmN5ujB4w/viewformreviriti-nacionalni-druzhini-576530.html


За матеріалами: Новини сьогодні
12-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1488

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]