Головна » 2016 » Червень » 2 » З державного фонду регіонального розвитку на Закарпатті профінансують 90 об’єктів

З державного фонду регіонального розвитку на Закарпатті профінансують 90 об’єктів

З державного фонду регіонального розвитку для Закарпатської області на 2016 рік доведена сума 110 мільйонів 538 тисяч гривень. За ці кошти в краї, зокрема, ремонтуватимуть дороги, будуватимуть спортивні споруди, мережі водопостачання. Загалом – 90 об’єктів. Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

На розгляд обласної комісії було подано 267 проектів. За результатами їх оцінювання було відібрано та направлено до Мінрегіону 90, серед яких 50 – це проекти дорожнього господарства. «Серед поданих стратегічно важливі та соціальні проекти. Зокрема, реконструкція міжнародного аеропорту “Ужгород”, відновлення будівель колишньої котельні в обласному центрі під спортивно-реабілітаційний центр для інвалідів, поточний ремонт доріг «Вилок – Неветленфолу – КПП «Дяково», Синевир – Синевирська Поляна та Синевир – Колочава – Буштино, будівництво спортивного комплексу в місті Тячів та будівництво мереж та споруд водопостачання до с. Мужієво Берегівського району», – повідомив Денис Ман.

За його словами, 30 проектів Закарпатської області на суму фінансування 22 мільйона 950 тисяч гривень з державного фонду регіонального розвитку вже затверджені Кабміном. Доопрацьовані матеріали до 60 проектів на суму понад 87 мільйонів гривень, направлені до Мінрегіону на розгляд та погодження. Їх фінансування очікується найближчим часом, інформує прес-служба Закарпатської ОДА.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1720

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]