Головна » 2016 » Липень » 16 » З особливостями виноробства у Словаччині свалявські студенти ознайомилися

З особливостями виноробства у Словаччині свалявські студенти ознайомилися

Студенти Свалявського технічного коледжу Національного університету харчових технологій переймали досвід у галузі сільського господарства, виноградарства і виноробства, обслуговування та туризму під час навчального візиту у Словаччину.

Протягом п’яти днів студенти Свалявського технічного коледжу мали можливість пройти навчання на базі Середньої професійної школи сільського господарства та послуг у сільській місцевості м. Кошиці та навчальної бази в с.Віннічки (Словаччина). Програма була дуже насиченою та цікавою. Студенти мали змогу прослухати лекції доктора філософії Судзіна Мар’яна зі Словацького сільськогосподарського університету м.Нітра стосовно рекреаційних зон Європи, видів та способів організації туризму, світових тенденцій у галузі сільського туризму та агротуризму, повідомили у Свалявському технічному коледжі.

Окремою частиною навчання було проведення уроків із дегустації вин різних типів та ознайомлення з особливостями роботи сомельє, архівації вин, екскурсії на провідні підприємства виноробної промисловості Словаччини, у винні підвали, що мають столітню історію. Не залишили поза увагою і Дім токайського вина. Не забули і про відпочинок.

Неперевершеними стали враження під час спуску по рейково-бобслейній трасі довжиною 1000 метрів, із декількома петлями на маршруті, відвідини замку Ф.Ракоці, басейну в Шарошпатаку та ще багато іншого. Враженнями від навчання студенти мали змогу поділитися в інтерв’ю на Словацькому радіо та телебаченні.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1928

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]