Головна » 2016 » Червень » 2 » За самовільно влаштовані автозаправки, автогазозаправки та нафтобази візьмуться на Закарпатті

За самовільно влаштовані автозаправки, автогазозаправки та нафтобази візьмуться на Закарпатті

У приміщенні Закарпатської ОДА відбулося засідання обласної міжвідомчої комісії з виявлення на території краю самовільно влаштованих об’єктів підвищеної небезпеки та потенційно небезпечних об’єктів (складів нафтопродуктів, нафтобаз, АЗС та АГЗС).

Очолив комісію перший заступник голови ОДА Іван Дуран. До її складу увійшли спеціалісти багатьох державних служб і управлінь, зокрема Управління Держпраці, Державної екологічної інспекції, ДСНСУ у Закарпатській області, управління цивільного захисту ОДА та інших.

За підсумками роботи комісії було прийнято рішення звернутися до райдержадміністрацій та міськрайвиконкомів з проханням проводити постійний моніторинг підконтрольних їм територій з метою виявлення самовільно влаштованих автозаправок, автогазозаправок та нафтобаз. Про результати проведених перевірок належить інформувати обласну міжвідомчу комісію.

Водночас вирішено звернутися до населення із застереженням стосовно неприпустимості придбання нафтопродуктів у самовільних місцях їх продажу, оскільки такі дії тягнуть за собою відповідальність згідно з чинним законодавством і створюють загрозу для життя і здоров’я громадян.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
02-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1720

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]