Головна » 2019 » Квітень » 5 » Задом уперед - українець незаконно перетнув кордон з Польщею

Задом уперед - українець незаконно перетнув кордон з Польщею

  Українець незаконно перетнув кордон з Польщею задом уперед

Прикордонна служба Польщі затримала 31-річного українця, який незаконно перетнув польсько-український кордон. Чоловік рухався спиною уперед, бо хотів заплутати прикордонників, що пішов в Україну, а не в Польщу. Раніше йому відмовили у в’їзді до Польщі.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на "Польське радіо".

Як розповіли в четвер в Бескидському відділу Прикордонної служби, патруль побачив чоловіка, який йшов від кордону до сусіднього населеного пункту. Перевірка показала, що це 31-річний громадянин України, який декілька хвилин раніше перетнув так званий зелений кордон.

"Українець, бажаючи заплутати прикордонників, перетнув кордон задки. Сліди на кордоні, залишені особою, котра йшла задом уперед, мали свідчити про нібито перетин кордон з Польщі в Україну, а не як насправді - з України в Польщу", - йдеться в повідомленні.

Чоловік мав із собою паспорт, у якому була помітка про відмову у в’їзді з пункту пропуску в Медиці, видана у зв’язку з відсутністю необхідних фінансових ресурсів. Українець зізнався у незаконному перетині кордону і додав, що цільовою країною його поїздки мала стати Німеччина, де він хотів працювати.

Польська сторона передала порушника Україні. Йому на три роки заборонили в’їзд до країн Шенгенської зони.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-04-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1542

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]