Головна » 2016 » Березень » 12 » Загрози сепаратизму на Закарпатті немає - Геннадій Москаль

Загрози сепаратизму на Закарпатті немає - Геннадій Москаль

Губернатор розповів американському дипломату про сепаратизм на Закарпатті
Загрози сепаратизму на Закарпатті немає, як і сепаратистських настроїв у населення. Натомість є політики, які, аби додати собі поважності, проводять різноманітні «політичні аналізи», лякаючи заявами, що край схильний до сепаратизму.

На цьому наголосив керівник краю Геннадій Москаль під час зустрічі з представником політичного відділу посольства США в Україні Майлсом Дадлі. Дипломата цікавили передусім питання безпеки у регіоні, напруження на рівні національних меншин та ситуація на зовнішньому кордоні.

--Зі всіма країнами-сусідами ми плідно співпрацюємо. Жоден представник уряду цих країн не піднімав питання про будь-які загрози національним меншинам, які населяють область, - зазначив Г. Москаль. - На державному ж кордоні спостерігається проблема, як у всьому світі – нелегальна міграція.

Майлс Дадлі відзначив, що перебуває в нашому краї вже не вперше і завжди із задоволенням до нас приїжджає. Він також подякував Геннадію Москалю за щирість та відкритість. «Ми знаємо, що ви працюєте активно та наполегливо, зокрема, спільно з міжнародними партнерами, для забезпечення стабільності та безпеки в регіоні», - зазначив представник політичного відділу посольства США в Україні.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1895

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]