Головна » 2016 » Квітень » 23 » Замість чергової хвилі мобілізації військовим підвищать зарплати - Порошенко. ВІДЕО

Замість чергової хвилі мобілізації військовим підвищать зарплати - Порошенко. ВІДЕО

Президент України Петро Порошенко заявив, що замість нової хвилі мобілізації українським військовослужбовцям збільшать грошове забезпечення. Про це він заявив 22 квітня під час візиту в Запорізьку область, передає "Українська Правда".

"Зараз, незважаючи на те, що говорили, що я повинен з січня оголосити чергову хвилю мобілізації, замість цього я прийняв інше рішення, і в тісній співпраці з урядом, волонтерами, обласними керівниками ми порадилися і ухвалили рішення - ми повинні різко збільшити грошове забезпечення української оборони", - повідомив президент.

"Починаючи з 1 січня мінімальне грошове забезпечення військових становить 7 тис. грн ... Тільки з 1 січня до лав армії на контрактну службу прийшли 22 тис. військовослужбовців", - додав він.

За словами Порошенка, серед цих військовослужбовців немає дезертирів, злочинців, порушників військової дисципліни, а більшість з них пройшли АТО.

Нагадаємо, в березні Порошенко заявляв, що в рамках 7-ї хвилі мобілізації планується призвати від 5 до 10 тисяч осіб.

Сьома хвиля часткової мобілізації буде єдиною у 2016 році, якщо не станеться загострення на Донбасі. Про це президент України Петро Порошенко сказав 15 квітня під час виступу в Києві з нагоди відзначення 2-ї річниці з дня створення батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-04-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1882

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]