Головна » 2016 » Вересень » 15 » Здобула бронзу у Польщі закарпатська важкоатлетка

Здобула бронзу у Польщі закарпатська важкоатлетка

  13 вересня у польському місті Нови - Томишль на важкоатлетичний поміст вийшла поборотися за медалі чемпіонату Європи серед юнаків та дівчат у складі збірної команди України Марія Гангур.

І ось, перша така вагома перемога на міжнародному рівні - бронзова медаль і сума піднятих - 162 кг, повідомив Заголовок.

Свої перші кроки у цьому виді спорту юна спортсменка починала у спортивному залі загальноосвітньої школи Великого Березного під керівництвом тренерів ДЮСШ, майстрів спорту у минулому- Опаленика Івана Івановича та Джупини Юрія Юрійовича. Чемпіонка району та області у 2015 році Марія продовжує тренуватися у складі учнів-спортсменів ШВСМ.

У цьому ж році її зараховують до резервного складу збірної України . У 2015 році Гангур Марія стала абсолютною переможницею чемпіонатів України з важкої атлетики у ваговій категорії 48 кг серед кадетів та шкіл вищої спортивної майстерності України Крім того, вона чотириразова володарка срібних нагород чемпіонатів та Кубку України серед молоді та дорослих; їй належить 5 рекордів України у юнацькій категорії.

2016 рік М.Гангур  розпочала у ранзі кандидата збірної країни . У п᾽ятьох всеукраїнських стартах цього року уже у ваговій категорії 53 кг у неї 12 медалей срібного гатунку, в т. ч. у ривку, поштовху та сумі піднятих кілограмів.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1748

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]