Головна » 2023 » Липень » 5 » Зеленський провів розширену Ставку - захист АЕС і ситуація на фронті

Зеленський провів розширену Ставку - захист АЕС і ситуація на фронті

Сьогодні, 5 липня, президент України Володимир Зеленський провів розширену Ставку. Зокрема, на засіданні йшлося про захист АЕС та ситуацію на фронті.

Відомо, що Ставка тривала дві години. Вона була присвячена обговоренню "основних викликів".

"Сьогодні Ставка розширена. Дві години — на обговорення основних викликів. Перше — захист АЕС.

Доповідали командувач ВПС Олещук, міністр Клименко, голова ДПСУ Дейнеко. Також заслухали директора "Енергоатома" Котіна та директора ХАЕС Козюру.

Друге — ситуація на фронті. Доповіді командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського, Москальова та Наєва. Головкому — розпорядження посилювати Північ", — йдеться у повідомленні.

Окремо, на засіданні говорили про збільшення власного виробництва техніки та боєприпасів.

"Третє — подальше нарощування власного виробництва техніки та боєприпасів, прискорення темпів ремонтування техніки західного зразка. Доповіді: командувач сил логістики Гуляк, Мінстратегпром — Камишін, Мінінфраструктури — Кубраков, Міноборони — Резніков", — каже Зеленський.
 
Нагадаємо, що 4 липня Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні зробив заяву щодо ситуації на ЗАЕС. Президент України заявив, що окупанти, ймовірно, підірвуть Запорізьку атомну електростанцію. Є інформація, що російські військові розмістили вибухівку на даху кількох енергоблоків і, за словами президента, світ має зупинити це зло.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1422

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]