Головна » 2018 » Вересень » 25 » Житло в Трускавці - від історії до сучасності

Житло в Трускавці - від історії до сучасності

У Західній Україні є курорт, який був відомий в Європі ще в 19 столітті. Сюди з'їжджалася вся аристократія, щоб насолодитись атмосферою, відчути на собі вплив мінеральних вод і провести час з користю. У той час для них не було великої кількості пропозицій житла. Ситуація трохи змінилася за радянських часів. Почали відкриватися нові санаторії. Але все-одно бажаючі відправлялися, в основному, в ті санаторії, в які надавалася путівка через профспілку. Відпочиваючі поселялися в великі санаторії, яким до п'ятизіркових готелів було далеко. Чого не можна сказати про 2018 рік. Сьогодні житло в Трускавці представлене десятками пропозицій з різних цінових сегментів.

Вашій увазі представлені шикарні готельні комплекси, затишні міні-готелі, а більшість здравниць, побудованих за радянських часів, пройшли повну реконструкцію. Це дозволяє на курорті Трускавець зняти житло, яке буде повністю відповідати вимогам, а не задовольнятися малим. Які ж варіанти запропоновані і, яка ціна житла в Трускавці?

Санаторії - незабутня класика

Незважаючи на велику кількість пропозицій, деякі відпочиваючі віддають перевагу саме санаторіям. Для них таке житло в Трускавці є найбільш оптимальним, оскільки в одному місці можна жити, харчуватися і проходити процедури. Санаторії є різні за ціною. Деякі, що пройшли капітальний ремонт, нічим не гірші сучасних дорогих готельних комплексів. Харчування, в основному, триразове, розроблене фахівцями в області дієтології. Такий варіант прекрасно підійде тим, чия первинна мета - лікування.

Великі готельні комплекси - шикарний відпочинок в Трускавці

Якщо Ви є прихильником висококласних готелів, то в Трускавці таких представлено кілька. Чотирьох і п'ятизіркові комплекси з басейнами, СПА, дитячими кімнатами з нянею, шикарними ресторанами радо зустрічають своїх гостей. Звичайно, ціна житла в Трускавці в даному типі готелів висока. Особливо, якщо брати до уваги високий сезон.

Міні-готелі - відпочинок по-домашньому

Є категорія відпочиваючих, які, вирушаючи на курорт, шукають спокійну і невимушену атмосферу, домашній затишок і теплий прийом. Саме такий сервіс Ви отримуєте, зупинившись в невеликих готелях. Розраховані на кілька номерів, вони більше нагадують приватні пансіонати, ніж великі готелі. До таких готелів можна віднести і «Дворик Лева», інформацію та відгуки про який Ви знайдете на сайті dvoryk-leva.com.ua.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-09-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1797

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]