Головна » 2023 » Квітень » 6 » ЗМІ: У Берлусконі лікарі діагностували рак крові

ЗМІ: У Берлусконі лікарі діагностували рак крові

У колишнього прем’єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, який напередодні потрапив до реанімації, виявили лейкемію. Про це повідомляють Reuters та Corriere della Sera.

За даними останнього, відповідний діагноз фахівців встановили на основі результатів аналізів, які у нього брали під час його попередньої госпіталізації наприкінці березня. Того разу екс-прем’єр потрапив на лікарняне ліжко з підозрою на запалення легень. Своєю чергою, видання зазначає, що пневмонія цілком ймовірно могла бути наслідком загальної ослабленості організму політика внаслідок раку крові.

86-річний Сильвіо Берлусконі перебуває в реанімації міланської лікарні Сан-Раффаеле з середи, 5 квітня. Його доставили в лікарню через дихальну недостатність. Також у нього є серцево-судинні проблеми.

Як відомо, політик страждав від нездужання протягом останніх декількох років. Востаннє політика виписали з лікарні лише минулого тижня.

"Він скеля, тож і цього разу у нього все вийде", — заявив напередодні журналістам молодший брат Берлусконі Паоло.

Партія Берлусконі Forza Italia є частиною правої коаліції прем’єр-міністра Джорджії Мелоні, хоча колишній прем’єр-міністр не має ролі в уряді.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-04-2023
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1270

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]