Головна » 2017 » Травень » 29 » Звільнили з-під варти усіх підозрюваних у стрілянині в Мукачеві

Звільнили з-під варти усіх підозрюваних у стрілянині в Мукачеві

  Усіх підозрюваних у стрілянині в Мукачеві 11 липня 2015 звільнили з-під варти. Бійців взяли на поруки.

Таке рішення прозвучало на черговому засіданні судової справи по стрілянині в Мукачеві, інформує місцеве видання «Мукачево.net».

За словами адвоката підозрюваних Романа Бухтоярова, всіх бійців «Правого сектору» взяв на поруки, міський голова Сколе Володимир Москаль та народний депутат України Михайло Головко.

Мова йде про Володимира Бурча, Сергія Деяка, Романа Мунчака та Радіона Горбенка. Зазначимо, що нещодавно з них зняли звинувачення в тероризмі.

Підозрюваних випустили з-за грат.

Нагадаємо, інцидент у Мукачевому 11 липня 2015 року стався після того, як два десятки озброєних осіб у камуфляжній формі з написами «Правий сектор» і відповідними наліпками на автомобілях відвідали офіс народного депутата Михайла Ланьо. Зустріч закінчилася перестрілкою. Повідомлялося, що постраждали 14 осіб, були загиблі. Після цього бійці ПС зникли в горах.

18 вересня 2015 року тимчасова слідча комісія (ТСК) відзвітувала про розслідування подій у Мукачевому перед народними депутатами. У доповіді говорилося, що конфлікт значним чином було спровоковано діями місцевого керівництва МВС і СБУ.

Раніше повідомлялося про те, що Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох бійців ДУК «Правий сектор», які були учасниками стрілянини. Обвинуваченим загрожує довічне ув'язнення або позбавлення волі на термін до 15 років, з конфіскацією майна.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
29-05-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1885

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]