Головна » 2017 » Липень » 19 » Анонсували переговори лідерів країн "нормандської четвірки" у форматі телеконференції в ОБСЄ

Анонсували переговори лідерів країн "нормандської четвірки" у форматі телеконференції в ОБСЄ

Переговори заплановані на 24 липня.

Переговори лідерів країн "нормандської четвірки" в форматі телеконференції заплановані на наступний понеділок, 24 липня. Про це повідомив спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі Мартін Сайдік.

"Відбулася дискусія про розведення сил і засобів у Станиці Луганській. У зв'язку з цим я сподіваюся на позитивне рішення з цього питання напередодні телеконференції глав країн "нормандської четвірки" 24 липня", - заявив Сайдік.

Нагадаємо, 26 червня, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що лідери "нормандської четвірки" повинні виробити нові передумови вирішення ситуації на Донбасі.

Як повідомлялося, у передмісті Берліна 30 травня відбулася зустріч "нормандської четвірки" на рівні заступників міністрів закордонних справ. Зустрічі передувала розмова в тристоронньому форматі представників української, німецької і французької сторін. Делегацію України на переговорах очолював перший заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко. За словами Пристайка, питання «дорожньої карти» та виконання Мінських домовленостей не обговорювалися під час переговорів, оскільки вони перебувають у компетенції політичних радників голів держав і урядів.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-07-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1704

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]