Головна » 2019 » Травень » 16 » Авіарейс з Ужгорода до Києва - без пересадки у Львові

Авіарейс з Ужгорода до Києва - без пересадки у Львові

Без пересадки у Львові: авіарейс з Ужгорода до Києва – з наступного місяця

За підсумками перемовин з компанією «Мотор Січ», яка забезпечувала авіаційне сполучення між Закарпаттям та Києвом, про це повідомив голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс^

– Коротко про досягнуті домовленості з компанією «Мотор Січ». Польоти з 3 червня 3 рази на тиждень – понеділок, середа, п’ятниця. При потребі збільшення частоти до щоденних, – зауважив Михайло Рівіс, наголосивши, що йдеться про прямий авіарейс з Ужгород до Києва і назад, а не з пересадкою у Львові, яка було досі. – Виліт з Ужгорода 6.45 повернення з Києва 20.15. Вартість квитка від 2700 грн.

Також за словами Михайла Рівіса, рейс Ужгород – Київ буде синхронізовано по графіку з авіарейсом Київ – Одеса.

Водночас, варто додати, що наразі активно обговорюється модель компенсації компанії-перевізнику можливих збитків через можливу нерентабельність авіасполучення «Ужгород – Київ». Наголосимо, що саме через це зазначений авіарейс, який запустили 15 березня, зрештою призупинили наразі – останній рейс відбувся минулої п’ятниці, 10 травня.

– Після жвавої ділової дискусії, було вирішено це питання обговорити на 15-ї сесії облради, де винайти механізм фінансової підтримки авіарейсу за маршрутом: Ужгород – Київ у зручний для потенційних пасажирів час і збільшення періодичності їх виконання, орієнтуючись на графік виконання рейсів 2016 року. Відтак через місяць проаналізувати стан справ, зокрема фінансову складову і ухвалити оптимальне рішення. Та на переконання учасників зустрічі висновки сприятимуть взаємовигідному довгостроковому співробітництву, – йдеться в офіційному прес-релізі від Закарпатської обласної ради за підсумками зустрічі з представниками компанії «Мотор Січ».

 


За матеріалами: Новини сьогодні
16-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1540

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]