Головна » 2023 » Серпень » 23 » Британська розвідка - мости Криму непоправно пошкоджені, у рф залишилася одна дорога

Британська розвідка - мости Криму непоправно пошкоджені, у рф залишилася одна дорога

На початку серпня понтонні мости через "Чонгар" і "Генічеськ" зазнали пошкоджень. В Міноборони Британії вказали на можливий шлях для логістики росіян.

Окупанти після потужних ударів по понтонним мостам на пунктах пропуску "Чонгар" і "Генічеськ", змушені покладатися лише на один "довгий" маршрут в питанні своєї логістики у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє Міноборони Британії. Там констатують, що наразі ворог продовжує наводити понтонні переправи на кордоні півдня України з окупованим Кримом.

Після потужних ударів, які реалізували ЗСУ по вище зазначених мостах в середині серпня, малоймовірно, що ця інфраструктура витримає суттєвого навантаження важкою технікою та боєприпасами, які рф намагається передислокувати.

 "Там утворилися вузькі місця. Це означає, що російські сили частково покладаються на довгу дорогу через Армянськ. Це додає додаткових труднощів логістичній мережі росії на півдні", - йдеться у повідомленні.

росія перед Днем прапора України сильно занервувала в Криму

Нагадаємо, напередодні Дня прапора України (це свято українці шанують сьогодні) на території тимчасово окупованого Криму було гучно. Ввечері у бухті Севастополя Міноборони рф підняло винищувачі. Там повідомили, що над водами Чорного моря зафіксували БПЛА MQ-9 "Reaper" та TB2 "Bayraktar".

Через це рух автотранспорту Кримським мостом вже традиційно закрили. Зі свого боку місцева "влада" заявила, що звуки вибухів пов'язані з плановими тренуваннями у Козачій Бухті.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-08-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1406

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]