Головна » 2023 » Грудень » 14 » Із платформою Olx.ua Міноборони підписало рекрутингову угоду

Із платформою Olx.ua Міноборони підписало рекрутингову угоду

Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова та директор ТОВ "Ємаркет Україна" (Olx.ua) Катерина Онищенко підписали угоду про співпрацю. Про це у середу, 13 грудня, повідомили у міноборони.

Зазначається, що Olx.ua стало четвертою компанією, з якою оборонне відомство працюватиме задля залучення до Збройних Сил України мотивованих військових для служби за контрактом.

"Дуже тішить, що представники бізнесу засвідчують патріотичну позицію й пропонують свої можливості задля цієї справи. Проєкт уже демонструє перші позитивні результати", – зазначила Наталія Калмикова.

У міноборони кажуть, що на партнерських інтернет-майданчиках вже розмістили понад 1000 посад у Силах оборони, на які надійшли десятки тисяч відгуків.

"Ми з “OLX Робота” охоче підтримуємо цю ініціативу. Адже крім військових вакансій, ЗСУ потребують кухарів, водіїв, слюсарів тощо. І таких фахівців на "OLX Робота" чимало. Це чудова можливість укомплектовувати підрозділи не за принципом розподілу, а суто за фахом", – сказала директор ТОВ "Ємаркет Україна" (Olx.ua) Катерина Онищенко.

Нагадаємо, 13 листопада міноборони підписало договір на рекрутинг до ЗСУ із платформою з працевлаштування Lobby X. Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно. 20 листопада таку саму угоду міноборони уклало із платформою Work.ua. 7 грудня у міноборони з’явився ще один партнер у рекрутингу – платформа Robota.ua.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-12-2023
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1589

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]