Головна » 2015 » Квітень » 18 » Обстрілювати позиції сил АТО з 120-міліметрових мінометів бойовики продовжують. ВІДЕО

Обстрілювати позиції сил АТО з 120-міліметрових мінометів бойовики продовжують. ВІДЕО

У зоні проведення Антитерористичної операції не припинялися збройні провокації з боку бандформувань. Загалом з опівночі вздовж лінії розмежування злочинці провели 24 обстріли наших позицій, здебільшого із мінометів.

Про це у п'ятницю 17 квітня повідомляє прес-центр АТО на сторінці у Facebook.

"На Донеччині ворог вів вогонь зі 120-міліметрових мінометів по опорних пунктах в районі населених пунктів Піски, Миколаївка, Авдіївка та Гранітне. Лише в напрямку позицій сил АТО неподалік Авдіївки злочинці 6 разів відкривали вогонь із мінометів калібру 120 міліметрів. Крім того, поблизу Авдіївки противник вів обстріли з танку, зенітної установки, автоматичних гранатометів, а з 17:00 до 17:24 - із артилерії калібру 122 міліметра", - йдеться у повідомленні.

Також за даними штабу АТО, російсько-терористичні війська обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів, танку, автоматичних гранатометів та протитанкового озброєння наш опорний пункт в районі населеного пункту Ленінське.

З 10:40 до 11:20 на Донеччині бандформування вели вогонь із мінометів калібру 120 міліметрів по населеному пункту Гранітне, а із стрілецької зброї - по населеному пункту Піски.

На Луганщині противник провів мінометний обстріл наших позицій в районі населених пунктів Щастя і Сизе. Крім того, із автоматичних гранатометів були обстріляні позиції поблизу Кримського, передає прес-центр.

Раніше сьогодні повідомлялося, що на околиці с.Кримське на Луганщині сталося бойове зіткнення між українськими військовослужбовцями та окупантами. Як повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Луганській області, 16 квітня вночі три розвідувально-диверсійні групи обстріляли зі стрілецької та снайперської зброї бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Київ-2" та військовослужбовців 24 бригади ЗСУ.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-04-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1997

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]