Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Пограбували інкасаторську машину на Чернігівщині, загинули троє співробітників "ПриватБанку"

Пограбували інкасаторську машину на Чернігівщині, загинули троє співробітників "ПриватБанку"

Жертвами нападу невідомих на інкасаторську машину "ПриватБанку" у Чернігівській області на трасі Київ–Чернігів у районі с. Скоринець стали троє співробітників банку.

Про це у п'ятницю 23 жовтня повідомляє прес-служба фінустанови.

"Деталі самого пограбування наразі невідомі. Про суму викраденого грабіжниками інформації також немає. На місці події працюють співробітники міліції. "ПриватБанк" призначив нагороду - мільйон гривень за упіймання бандитів. Інформацію можна повідомити за телефоном безкоштовної лінії 3700", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в п'ятницю ввечері.

У банку висловили співчуття родичам співробітників, котрі загинули під час нальоту, й пообіцяли надати їм матеріальну допомогу.

У "ПриватБанку" зазначили, що винагороду буде виплачено за "інформацію, яка сприятиме розкриттю розбійного нападу та затримання злочинців".

"Більшість злочинів проти співробітників і майна банку розкриваються досить ефективно. Ми й надалі будемо використовувати практику призначення значної винагороди за розкриття цих злочинів", – заявив голова правління Олександр Дубілет.

Разом з тим, в міліції інформацію про пограбування наразі не коментують.

Як повідомлялося раніше, два резонансних напади на авта інкасаторів з інтервалом майже у два тижні цього літа мали місце в Харкові.

Вранці 10 липня у Харкові стався напад на відділення "Укрпошти". Під час нападу було вбито трьох інкасаторів й викрадено біля 2,3 мільйона гривень. За інформацію про нападника на автомобіль "Укрпошти" в МВС оголосили винагороду у 3 мільйони гривень.

26 липня біля 12:00 міліція отримала повідомлення про те, що на проспекті Тракторобудівників міста Харкова двоє невідомих скоїли напад на автівку, яка проводила інкасацію торгових точок однієї з продовольчих фірм. Під час нападу водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді синців й подряпин. Нападники привласнили інкасаторський автомобіль й 50 тисяч гривень.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1906

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]