Головна » 2023 » Лютий » 4 » Американські товари, які використовує російська армія, Туреччина продає в рф - WSJ

Американські товари, які використовує російська армія, Туреччина продає в рф - WSJ

Турецькі компанії продають всупереч санкціям росії електроніку, запчастини та інші товари американського виробництва, які зокрема, необхідні армії рф.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Щонайменше 13 турецьких фірм експортували товарів на загальну суму 18,5 мільйонів доларів. Серед виробів зазначається пластмаса, гумові вироби й транспортні засоби, які купують 10 компаній рф, проти яких США ввели санкції через їх роль у нападі росії на Україну.

Також із порушенням американського експортного контролю турецькі компанії відправили до росії з березня по жовтень 2022 року ліфти, електрогенератори, друковані плати та інші товари виробництва США на суму 15 млн доларів.

Серед російських компаній, які підпали під санкції, дочірнє підприємство російської корпорації Тактичні ракети, що виробляє системи озброєння для російського флоту, і Промтехнологія, яка потрапила під санкції за виробництво гвинтівок для російських збройних сил.

В МЗС Туреччини, міністерстві промисловості і торгівлі росії та Федеральній митній службі не надавали коментар журналістам.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1236

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]