Головна » 2021 » Червень » 26 » Американський університет відкриють у Києві

Американський університет відкриють у Києві

У Києві у будівлі річкового вокзалу на Поштовій площі з'явиться Американський університет "світового рівня". Заклад вищої освіти відкриють у партнерстві з державним Університетом штату Аризона (ASU). Про це повідомили у посольстві США в Україні.

"З нетерпінням чекаємо на Американський університет, який скоро відкриється у Києві. Чудова можливість для розвитку освіти в Україні у партнерстві з ASU", — написали у посольстві.

Депутат від "УДАРу" Дмитро Білоцерковець розповів, що до проєкту залучили низку інвесторів — як з американської, так і української сторони. Американську сторону представляє колишній спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер. Він також взяв участь у презентації.

Київ американський університет

Очікується, що після реставрації історичної будівлі вже наступного навчального року університет прийме перших студентів.

Київ американський університет

Білоцерковець назвав майбутній університет закладом освіти "світового рівня". Зазначив також, що державний Університет штату Аризона займає перше місце з інновацій серед університетів США.

На презентації мер Києві Віталій Кличко пообіцяв, що місто повністю підтримуватиме цей проєкт.

"Освіта — це ключ до життя. Багато хлопців і дівчат мріють отримати американську освіту. Від сьогодні вони мають можливість не їхати до США по освіту, а отримати її тут, в Україні. Це прекрасна ідея, чудовий проєкт, який має повну підтримку київської влади", — переконує мер.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-06-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1533

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]