Головна » 2020 » Січень » 30 » Apple все-таки випустить бездротову зарядну станцію

Apple все-таки випустить бездротову зарядну станцію

Згідно з прогнозом аналітика Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), в першій половині поточного року компанія Apple випустить на ринок смартфон iPhone SE 2, новий планшет iPad Pro і новий MacBook.

Але це все цілком очікувані продукти, чуток про які досить багато. Цікавіші інші новинки. Якщо вірити Куо, найближчим часом нас також чекає вихід якихось нових топових навушників, мітки UWB і бездротової зарядної станції.

Почнемо саме з неї. Куо уточнює, що це буде менша зарядна станція. Меншою вона буде стосовно скасованої AirPower. Ймовірно, мова йде про зарядку, здатну заряджати один або два пристрої одночасно.

Мітка UWB – це мітка, яка використовує надширокосмуговий зв’язок. Нагадаємо, в актуальній лінійці iPhone є мікропроцесор U1, який в тому числі як раз має адаптер UWB. Потрібна ця технологія, крім іншого, для знаходження в прилеглому просторі інших пристроїв з підтримкою UWB – саме для цього і будуть призначені мітки.

Що ж стосується навушників, подробиць поки немає. З огляду на недавній вихід AirPods Pro, мова може йти або про їх аналог під брендом Beats, які будуть ще дорожчі, або про навушники іншого формату.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-01-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1357

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]