Головна » 2021 » Серпень » 27 » Басейн для тренувань у Львові

Басейн для тренувань у Львові

басейн тренування

Регулярні водні тренування сприяють стрункості фігури, витривалості, зняттю стресів, позбавленню від затисків м’язів, схудненню, укріпленню здоров’я в цілому. Займатись плаванням можуть люди будь-якого віку та з різною фізичною підготовкою. Якщо ви хочете покращити самопочуття, організувати для свого тіла ефективні тренування, пропонуємо записатись в басейн та займатись самостійно, індивідуально або в групі з професійним тренером.

Оздоровчий центр Львова Три Стихії запрошує вас відвідувати великий басейн для плавання, створений з урахуванням потреб відвідувачів. Вам пропонують абонементи для дорослих та дітей, на різні терміни, стандартні та акційні. Займатись ви можете у зручний час, обираючи для себе відповідний абонемент. Також в центрі передбачена можливість разового візиту до басейну, якщо ви хочете протестувати заклад або ви у відрядженні.

Особливості басейну в центрі Три Стихії

Сучасний басейн на Південному, який знаходиться в центрі Три Стихії, розрахований як на індивідуальні, так і на групові відвідування. Серед особливостей басейну відзначають:

  • наявність доріжок, по якім можна плавати;

  • оснащення гейзером, масажними форсунками, водоспадом;

  • наявність протитечії.

Температура води складає 27 С, що робить перебування у басейні комфортним для літніх людей та для дітей. Ви можете відвідувати заняття з плавання та з аквааеробіки, приходити просто, щоб потренуватись самостійно, з сім’єю, друзями. Поруч з великим критим басейном є басейн з меншим об’ємом, призначений для дитячих тренувань.

басейн тренування

Абонементи в басейн пропонуються дорослі та дитячі. Ви можете обрати час відвідування, який вам найбільш зручний:

  • на повний день, період дії якого з 08:00 до 22:00;

  • акційний, за яким ви можете займатись в будь-який день окрім суботи, починаючи з 10:00 і до 14:00 включно;

  • ранковий, призначений для відвідувачів віком від 50 років. Абонемент дозволяє займатись в басейні з 08:00 до 12:00.

Крім того, є недільний візит, з яким ви можете плавати в басейні скільки захочете, без обмежень за часом.

Записатись до басейну: що потрібно?

Вам потрібно проконсультуватись з лікарем, щоб підтвердити відсутність протипоказань до відвідування басейну. Також лікар видає вам відповідну довідку. Для занять знадобиться спеціальний купальний одяг, змінне взуття. Для зручності візьміть з собою рушник, засіб для душу, гумову шапочку для волосся. Адміністратори оздоровчого центру Три Стихії дадуть відповіді на ваші запитання, порадять, який абонемент вам краще обрати.

Замовити абонемент ви можете онлайн, скориставшись спеціальною формою на сайті. Для заповнення форми потрібно тільки ввести ваше ім’я та контактний номер телефону, щоб з вами могли зв’язатись.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-08-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1517

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]