Головна » 2016 » Серпень » 18 » Чоловік в Ужгороді закидав поліціянтів коктейлями Молотова. ВІДЕО

Чоловік в Ужгороді закидав поліціянтів коктейлями Молотова. ВІДЕО

В Ужгороді чоловік кинув у поліцейських кілька пляшок із "коктейлем Молотова". Відео інциденту у Facebook опублікувала прес-служба патрульної поліції Ужгорода.

17 серпня, о 10:50, ужгородські патрульні отримали виклик на вулицю Володимирську. В повідомленні йшлося, що невідомий громадянин перешкоджає діяльності працівникам Закарпатгазу.

На місці події на полісменів чекав заявник, який повідомив, що мешканець одного з будинків, перекривши дорогу, перешкоджає діяльності служби.

Порушником виявився 48-річний мешканець дачного будинку. На вимогу припинити правопорушення чоловік не реагував, натомість почав застосовувати заздалегідь заготовлені саморобні вибухові пристрої "коктейлю Молотова". Легкозаймисті суміші громадянин підпалив та кинув у бік патрульних та працівників Закарпатгазу.

Полісмени миттєво відреагували та затримали правопорушника, застосувавши до нього спецзасоби.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доставили у міськвідділок, перед цим провівши освідування на вміст алкоголю в крові. Тест негативний. Своїх дій обґрунтувати чоловік не зміг. Справою займаються слідчі.

Раніше у Києві 5 поліцейських кийками і газом приборкували олімпійського чемпіона з боротьби.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
18-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1832

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]