Головна » 2017 » Вересень » 17 » Депутат - громадським діячам надходять погрози після публікацій про головного спонсора Саакашвілі

Депутат - громадським діячам надходять погрози після публікацій про головного спонсора Саакашвілі

  Представникам громадськості почали надходити погрози після публікацій про бізнесмена Андана Кивана, якого називають головним спонсором Михайла Саакашвілі. Про це повідомляє "Інформатор".

“Після того як ми заявили про початок розслідувань діяльності Кивана, спонсорування ним тероризму на Донбасі та зв’язки з Саакашвілі, до наших партійців та активістів почали лунати дивні дзвінки з погрозами”, – повідомив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Лінько.

Як відзначає політик, дзвінки лунають і від представників патріотичних організацій, “які стали на захист аферистів-ватників Кивана і Маркова”.

Лінько наголосив, що такі дії прибічників Саакашвілі лише надають додаткових підстав продовжувати розслідування і акції громадського тиску “проти аферистів, які годують терористів”.

Зазначимо, про зв’язок бізнесмена сирійського походження з Саакашвілі та одіозним Ігорем Марковим повідомив напередодні народний депутат Євген Дейдей.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1648

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]