Головна » 2023 » Квітень » 26 » До українських Карпат повернулася справжня зима - мороз та сніг

До українських Карпат повернулася справжня зима - мороз та сніг

У середу, 26 квітня, до українських Карпат повернулася справжня зима, стовпчик термометра опустився нижче 0 градусів та у горах вирує хуртовина.

Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

Як попереджають метеорологи, у горах ускладнилися погодні умови. Станом на 8:00 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно та дуже обмежена видимість – до 30 м.

"На горі Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 30 м. Вітер західний 15-17 м/с. Хуртовина, падає сніг. Температура повітря -5°С", зазначили у повідомленні.

Як повідомлялось, в Україні наприкінці квітня в деяких областях різко похолодає. Дві ночі поспіль 28 і 29 квітня очікуються заморозки.

За інформацією синоптиків, вночі 27 квітня у західних областях на поверхні ґрунту очікуються заморозки від 0 до -3 градусів. Через це оголошено I рівень небезпечності – жовтий.

При цьому вночі 28 квітня у західних областях заморозки у повітрі також становитимуть від 0 -3 градусів. Синоптики оголосили II рівень небезпечності – помаранчевий.

Разом з тим у Житомирській та Вінницькій областях заморозки очікуються на поверхні ґрунту – там оголошено I рівень небезпечності.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1319

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]