Головна » 2023 » Лютий » 10 » Естонська розвідка - російська еліта стурбована тим, що путін "збожеволів". ВІДЕО

Естонська розвідка - російська еліта стурбована тим, що путін "збожеволів". ВІДЕО

Глава розвідувальної служби Естонії передбачав запеклий конфлікт в Україні, стверджуючи, що результат війни з'ясовуватиметься "на полі бою". Він висловив оптимізм з приводу того, що київські сили в підсумку здобудуть перемогу над російськими військами.

Каупо Росін, генеральний директор Служби зовнішньої розвідки Естонії, зробив ці зауваження після того, як очолювана ним установа опублікувала щорічну доповідь, в якій говориться, що путін, як і раніше, переконаний у тому, що час на його боці, й покладається на значні ресурси для підживлення своєї військової машини, повідомляє Bloomberg.

За словами Росіна, у міру того, як країни-члени НАТО нарощуватимуть постачання озброєнь у вигляді танків — а в перспективі й авіації — кремлю буде важко досягти своїх військових цілей.

У доповіді також ідеться, що у росії "не скоро" закінчиться зброя, а путін вважає, що може "розбомбити" Україну, щоб сісти за стіл переговорів.

"Якісний стрибок у бойовому потенціалі росії малоймовірний. путін переконаний, що час на його боці, вважаючи, що Україна та Захід вичерпають себе раніше, ніж росія", — додав Росін, припустивши, що ключовою стане та сторона, яка чинитиме опір довше.

Водночас за даними естонської розвідки, російська еліта все більше занепокоєна тим, що путін "збожеволів".


За матеріалами: Новини сьогодні
10-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1230

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]